WinBooks Certified Dealer

WinBooks Accounting

Een brede waaier van betrouwbare en personaliseerbare oplossingen voor de boekhouding van fiduciaires, kmo's en zelfstandigen.  Zo kan de algemene boekhouding vervolledigd worden met tal van modules zoals "beheer van vaste activa", "analytische boekhouding", "SEPA overschrijvingen, "inlezen van CODA", "integratie van de bekomen cijfergegevens in Excel", "intrastat"...

De gebruikersinterface is dynamisch, kleurrijk en toegespitst op uw gebruiksgemak.

Ontdek WinBooks Accounting

 

 

 

 

 

WinBooks on Web

De beste voordelen van cloud computing ten dienste van een efficiënt boekhoudbeheer. Fiduciaire en klant hebben op elk ogenblik toegang tot hun dossiers.

Deze nieuwe beheerstoepassing blinkt uit in eenvoud, veiligheid en efficiëntie. U gebruikt de toepassing gewoon via uw internetbrowser. Uw gegevens en uw software draaien op streng beveiligde servers op afstand.

Ontdek Winbooks on Web

 

 

Virtual Invoice

Scant, herkent en codeert automatisch de facturen in uw boekhouding.

De gescande documenten worden aan de boeking gekoppeld. Eén simpele muisklik volstaat om ze op te vragen.

Ontdek Virtual Invoice

 

 

WinBooks Connect - WinBooks View

WinBooks Connect is een samenwerkingsplatform dat de uitwisseling van documenten toelaat tussen de fiduciaire en zijn klant. De klant uploadt zijn facturen in de toepassing. De fiduciaire codeert ze handmatig of automatisch via Virtual Invoice. Na verwerking bevinden de facturen zich in de archieven van de toepassing.

Met WinBooks View genereert u rapporten die voor uw klanten direct beschikbaar zijn via het internet. Boekhoudresultaten worden in één oogopslag voorgesteld via visuele en dynamische dashboards. Een echte assistent, zowel voor de fiduciaire als voor de ondernemers.

Ontdek WinBooks ConnectWinBooks View