Overslaan en naar de inhoud gaan

Exact Online

Beheer je bedrijf in de cloud

Exact Online biedt u een geïntegreerde online oplossing dat boekhouding, facturatie en CRM combineert. Mede dankzij slimme mobile apps krijgt u hierdoor een realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Exact Online is een veilig en gebruiksvriendelijke online boekhoudingtoepassing waarbij u nauw kunt samenwerken met uw accountant. Daarnaast kan je de basisversie van Exact Online upgraden naar specifieke domeinen, meer bepaald naar handel, productie en projectmanagement met urenregistratie. Professionele helpdesk en software-upgrades zijn inbegrepen in de abonnementsprijs.

  • Compleet boekhoudpakket
  • Verkoopfacturen aanmaken en verzenden
  • Betalingen ontvangen en uitvoeren
  • Rapporten en dashboards
  • Contractenbeheer
  • Gratis mobiele app voor Android en IOS
  • Verkoopmanagement

Exact online is er in verschillende versies. Elke versie is inclusief boekhouden en CRM. Zo heb je Exact Online boekhouden, productie, handel, accountancy, uren & facturen en project management.

EOL Handel

Handel

Alles-in-één oplossing voor uw financiële administratie en uw logistieke processen.Met de groothandelsoftware van Exact heeft u order- en voorraadbeheer, boekhouding en contactenbeheer in één systeem. Voorkom fouten door dubbele invoer en krijg realtime inzicht in uw voorraden, omzet en marges.

Optimaal voorraadniveau

Altijd voorraad, maar nooit te veel. Met Exact voor Handel krijg je volledige controle over je voorraad. Het ondersteunt je met slim voorraadbeheer, handige apps en zelfs een compleet WMS.

Koppel je favoriete software

Breng al je informatie samen in één systeem en maak gebruik van de ruimste keuze in add-ons voor warehouse management (WMS), POS, verzenden, voorraadbeheer, webshop, marktplaatsen, business intelligence en nog veel meer.

Maximale leverbetrouwbaarheid

Optimaliseer je leverbetrouwbaarheid door een snelle afhandeling en het beperken van pickfouten. Dankzij een slim WMS ontvangen orderpickers de efficiëntste looproute en scannen ze gemakkelijk de locatie van de items.

 

Projectmanagement

Digitaliseer je projectmanagement en tijdregistratie, en koppel die rechtstreeks aan je boekhouding. Werk slimmer en efficiënter aan projecten. Zo heb je meer inzicht, gezonde marges en altijd tevreden klanten. Kies voor de meest gekozen projectmanagementsoftware.

Geïntegreerde boekhouding

Integreer je project management met je boekhouding en krijg direct meer zicht op je saldo’s, inkoop en verkoop. Wij verzamelen de data, jij krijgt de inzichten.

Eenvoudige urenregistratie

Je medewerkers doen direct en makkelijk hun urenverantwoording; via een app op hun smartphone of tablet, maar ook via hun laptop. Zo heb je realtime inzicht in de voortgang van je projecten. Dankzij slimme rapportages stuur je bij als het moet.

Grip op je kosten

Altijd zicht op je kosten en marges – dus ook als het druk is. Bewaak je projecten en verhoog het aantal declarabele uren zonder uit te hoeven breiden.

Project management
EOL Productie

Productie

Met de productie software van Exact digitaliseer je het gehele productieproces van productie tot levering en maak je gebruik van efficiënte kwaliteitsmanagement. Koppel met ruim 370 apps en krijg inzicht in al je cijfers vanaf één locatie. Zo optimaliseer je het productieproces en realiseer je optimale marges.

Eén systeem voor alle processen

Van productie, productieplanning, calculatie, inkoop tot levering en facturatie met boekhouding en CRM. Met onze productie software stuur je de gehele fabriek aan én heb je compleet inzicht in je bedrijfsresultaten. 

Koppel je favoriete software

Digitaliseer je gehele productieketen en maak gebruik van de ruimste keuze in add-ons voor productieplanning, product configuratorie, shop floor control, kwaliteitsmanagement, productdatamanagement, CAD koppelingen en nog veel meer.

Verbind de keten

Productie- en handelsbedrijven werken steeds nauwer samen. Met het Smart Connected Supplier Netwerk wissel je gemakkelijk belangrijke informatie uit zoals inkooporders en productgegevens. Zo werk je efficiënter, veiliger en digitaliseer je de gehele productieketen.

 

Accountancy

Voer boekhoudkundige taken efficiënt uit en til de kwaliteit van je diensten naar een hoger niveau met digitaal gemak en actueel inzicht. Zo win je tijd die je kunt besteden aan persoonlijk contact met de klant, proactief advies bieden en kansen creëren om extra diensten aan te bieden. Dat maakt Exact de beste partner voor accountants- en boekhoudkantoren.

Digitaal gemak voor al je klanten

Online samenwerken tussen klanten en accountants wordt steeds belangrijker. Dit is precies de kracht van Exact Online. Bied digitaal gemak via Mijn[Kantoor]: een mobiele app voor al je klanten voor aanleveren, communiceren, inzicht en de opbouw van het volledige klantdossier.

Verminder de administratieve druk

Door kantoorprocessen te standaardiseren, leveren klanten hun boekhouding makkelijker, vollediger en tijdiger aan. Win tijd met no hands accounting en beschik altijd en overal over inzichten die je helpen anticiperen. Bovendien is onze accountancy software zelflerend en neemt het werk van je over via automatische bankkoppelingen, intelligente scans en automatische robotsuggesties. Hierdoor houd je tijd over voor wat echt belangrijk is: toekomstgericht advies bieden.

Eenvoudig overstappen naar de cloud

Cloudsoftware is veilig, flexibel, gemakkelijk in gebruik te nemen en het gaat gepaard met voorspelbare maandelijkse kosten. Jij en je klanten werken altijd met de recentste versie en nieuwste innovaties. De overstap vereist goede ondersteuning. Met onze consultants, gratis training en overstaptools bieden wij alle ondersteuning die je nodig hebt. Ook na een overstap staan wij klaar om je te helpen het maximale uit onze software te halen. Zo vind je in het Accountancy Resource Center alles wat je nodig hebt om op een slimme manier samen te werken met je klanten.